duminică, 8 februarie 2015

Singurul remediu PE BUNE impotriva celulitei

Singurul remediu PE BUNE impotriva celulitei

        Nu am mai scris de o gramada de timp.....aproape ca se face anul si eu nu am mai postat nimic. Idei asternute pe hartie sunt o gramada, dar sa si apuc sa le creionez cu subiect si predicat nu am avut cand. Acum am ceva super important de comunicat si am zis ca daca nu scriu despre asta azi, cine stie cand imi mai aduc aminte. 
         Azi trebuie sa va spun de un aparat minune pe care l-am testat personal si pe care il recomand cu cea mai mare incredere. Este vorba de LPG CELLU M6. Asa se numeste inamicul nr.1 impotriva hidoseniei ce se numeste celulita.
In primul rand trebuie sa va spun ca sunt un fel de Toma Necredinciosul si pana nu ma conving eu ca ceva este sau ne este asa cum "se zice" nu cred nimc. Reclame mincinoase sunt la toate, realitatea denaturata o intalnesti peste tot, oameni cu masti gasesti la tot pasul, asa ca eu ma incred in judecata si simturile mele.
        Lupta asta cu "celuloza", pentru ca asa ii zic eu, o port de ani de zile. Am o predispozitie catre asa ceva de cand eram chiar foarte schiloda in adolescenta. Acum adult fiind, stand non-stop la birou, parca iubirea ei fata de mine a devenit si mai intensa. Degeaba in decursul anilor am facut aproape orice pentru a scapa de ea, ea nu si nu, tot lipitoare pe mine. Tot ce a existat pe piata ca si tratament am incecat. De la babesti la produse cumparate din farmacie, masaje etc. Unele poate au dat slabe rezultate pe moment, dar ceva concret si foarte vizibil nu am observat niciodata. Ba mint! Am observat vanataile de pe mine dupa masajul anticelulitic....
     Creme, lotiuni, masaj, ultrasunete, termocuverta, sala, impachetari in folie alimentara (am facut si asa ceva) dupa ce m-am dat cu o crema pe baza de ardei iute si alte tampenii. Nu mai mancam din aia sau din ailalta ca favorizeaza celuloza, sala, alergat si cate alte tentative esuate. Toate minciuni, toate in zadar. Si cand zic minciuni ma refer la creme scumpe care promit marea cu sarea. Ce sa faca o crema aplicata pe piele, cand eu am sub piele la cativa centimetrii buni pungutele de grasime? Sa te dai de 2-3 ori cu ea, sa o lasi sa intre bine in piele....parca toata ziua buna-ziua nu ai avea alta treaba decat sa te dai cu maclavait pe tine si sa iti murdaresti hainele. 
       Dar gata cu stresul asta de cand am descoperit aparatul acesta. Mi-a povestit o prietena care il folosea de ceva vreme. Evident nu am crezut ca poate sa fie asta mai presus de toate celelalte incercari ale mele de a avea fesele si coapsele la fel ca fetele din reviste. Adica cum vine asta? Ma da cu aspiratorul pe celulita si ea dispare??? Hahaha ce gluma buna! Prietena mea avea rezultate vizibile, dar eu tot nu si nu....poate dieta, poate aia, poate ailalta....sau poate pur si simplu unele din noi suntem menite sa traim cu asa ceva pe noi ca si accesoriu. In fine m-am documentat si am pornit la testat. Am zis ca o sedinta, doua nu au cum sa-mi strice decat la buzunar in cel mai rau caz, asa cum au facut-o toate celelalte incercari.
         Acum ce inseamna (in mare) acest Cellu M6 , ce si cum face el o sa va spun aici. Mai multe detalii gasiti pe google. Nu vreau sa intru in date tehnice. Vorbesc liber ca si cum as povesti unei prietene. Este un aparat care functioneaza pe baza de vacuum, la fel ca aspiratorul. Atat ca are in loc de peria de la aspirator niste role care actioneaza asupra stratului de piele in adancime, reusind sa prinda stratul de celulita si sa il sfarme. Si cand zic sfarme, nu exegerez cu nimic. Pur si simplu auzi in primele sedinte cum pocneste celulita. Exact ca foile de ambalaj pentru protectia obiectelor fragile, alea cu bilute de ne plac tuturor sa le spargem, exact asa se aude celulita cum paraie. NU E SF ce zic eu acum. Testat pe pielea mea, pe celulita mea !!! Se foloseste un costum special (de balerina ii zic eu) care ajuta la aderarea aparatului pe piele. Are diferite trepte de intensitate, in functie de gradul celulitei si a vaselor de sange care pot fi sau nu la suprafata pielii. Este foarte puternic si la treapta 8 de viteza, persoana care manevreaza aparatul are mare dificultate in miscarea lui, deoarece e nevoie de forta considerabila pentru manevrele respective. 
        Cum arata si ce face vedeti in pozele din aceasta postare. Ba face chiar mai bine decat in poze, unde nu pot include si masajul aferent operatiunii.
     Unde il gasiti? Prin saloanele de cosmetica, remodelare corporala sau in particular la cine a investit in asa ceva. Cat costa? In primul rand nu faci nimic cu o sedinta sau doua. Rezultatele se vad dupa 5-6 sedinte. Sunt abonamente cu mai multe sedinte in general. Eu recomand minim 10 de 2-3 ori pe saptamana in prima instanta, ulterior in functie de nivelul celulitei se poate ajunge la sedinte de intretinere care pot fi una pe saptamana sau la 2 saptamani, ori se merge in continuare cu abonament regulat. Inconvenientul este pretul. O sedinta poate fi intre 50 si 100 de RON. Depinde unde te duci. Eu am inceput cu saloane de lux si am ajuns la o garsoniera unde cineva a cumparat un astfel de aparat strict pentru asta, iar pretul este mult mai mic decat la orice salon. Costumul de balerina se cumpara sau inchiriaza. Mai costa si ala 100 cred....sau 5/10 lei pe sedinta.
      Am inteles ca a aparut un alt fel de aparat, mai nou si mai performant ca asta, dar este OZN pentru mine, nu l-am vazut, testat, deci nu ma pronunt. Acesta il recomand oricui, cu toata increderea, pentru ca l-am testat. Este prima data in viata mea cand sunt multumita ca am scapat de celulita si este singurul remediu PE BUNE impotriva ei. Nu stiu altele cum sunt si daca ele au scapat doar cu sala, masaj sau creme, dar la mine astea nu au dat niciun rezultat, am cheltuit o gramada de bani aiurea si nu credeam vreodata ca aceasta problema (pentru ca slab/normal fiind si avand celulita la stadiul dureros inseamna ca deja vorbim de o afectiune) o voi mai putea rezolva vreodata. Daca se gaseste careva sa zica ca trebuia sa merg la un medic, sa stea linistit/a ca am fost. Raspunsul a fost mereu acelasi: masaj, miscare, creme, nu mai manca aia/ailalta si nu mai sta asa mult pe scaun. Timpul, finantele si viata nu-mi permit sa nu stau la birou, sa ma plimb non-stop prin saloane la tratamente sau sa merg la sala zilnic. Ce am facut pana sa descopar acest aparat a fost arhisuficient si ineficient. 
      Nu dau detalii referitor la date tehnice, unde gasiti aparatul sau alte chestii care ar putea lasa impresia ca fac reclama mascata cuiva. Cine doreste sa caute in spatiul virtual date suplimentare.