sâmbătă, 14 martie 2015

Unele dive urasc grasii. E dreptul lor...de DIVE!

Unele dive urasc grasii. E dreptul lor...de DIVE!

   Ca tocmai am scris zilele trecute despre o persoana umilita in spatiul virtual datorita kilogramelor, am ajuns sa vad aseara cum o fata de 14-15 ani este umilita la tv, intr-o emisiune cu audiente enorme, de catre o "mare diva" fata de care pana ieri nutream un fel de admiratie....
   Urat, foarte urat duduia DIVA !!!Cum se face ca o persoana care in urma cu doua zile s-a isterizat ca i-au fost publicate intr-un articol niste poze in care nu arata prea bine (asa zicea ea) umileste in mod public o tanara PUTIN mai plinuta. Cum sa vorbesti asa de grasi??? CUM?  Ma gandesc la faptul ca oamenii care apar la tv, numiti "vedete", sunt de multe ori si formatori de opinie. Ori in cazul acestei emisiuni sa ii spui unei copile in pragul pubertatii ca etse grasa si apoi sa continui discutia pe tema aceasta, vorbind extrem de urat la adresa acestor persoane, mi se pare execrabil. Esti gras? Sa nu cumva sa indraznesti sa DANSEZI sau sa faci GIMNASTICA !!! Ai inteles? DANSUL, GIMNASTICA NU SUNT PENTRU GRASI !!! Asa zice diva.
 Unde este toleranta, bunul-simt, rafinamentul unei doamne, exemplul pozitiv pe care il transmitem telespectatorilor ? Va spun eu unde ....  La cealalta participanta a emisiunii in calitate de jurat! Aceasta a spus ca este un concurs de talente, si ea jurizeaza talentul (pe care fetele acelea l-au avut din plin, dovada fiind decizia majoritara a juriului de a le trimite in etapa urmatoare) nu aspectul, pentru ca nu este un concurs profesionist de gimnastica sau dans. 
  Sper din suflet ca multi oameni si isi manifeste dezgustul fata de cele intamplate, sa nu stam muti in asemenea situatii, sa nu lasam astfel de personaje sa ne formeze opiniile si mai presus de toate sa invatam sa fim toleranti.Cred cu tarie ca inainte sa judeci un om care este gras, ar trebui sa te intrebi daca nu cumva sufera de o boala. Si dupa aceea sa emiti judecati de opinie doar in situatia in care asta se impune. Ne luam de homosexuali, lesbiene, grasi si uitam sa vedem gunoiul din curtea noastra.
   Nu toti au bani sa fie slabi ! Sa manace divele cartofi prajiti, paine, orez si fasole ca doar asta isi permit unii oameni. Sa renunte la sex pentru bani si sa nu mai aiba finante pentru operatii estetice si saloane. Sa se imbolnaveasca si sa faca tratament cu hormoni sau alte pastile. Sa merga la munca si sa isi creasca plozii fara bone filipineze si atunci sa vedem daca divele mai sunt la fel de dive. 
  Unii au noroc in viata, altii muncesc foarte mult sa il obtina, dar oricat de sus ai ajuns, niciodata nu este frumos sa umilesti pe nimeni care este sub nivelul tau, oricare ar fi nivelul tau. Si daca totusi firea ta iti dicteaza sa arunci cu venin, sa o faci cu o persoana care este la acelasi nivel cu tine sau de ce nu... mai superior....Asta numai daca te tine.

Sa fim toleranti !



marți, 10 martie 2015

Dancing Man

Dancing Man 

   La inceput am simtit un dezgust total fata de o anumita situatie pe care o voi descrie azi. Acum nutresc un sentiment fooooarte placut. Nu stiu cati dintre voi ati auzit, citit despre "nebunia" virtuala in legatura cu "dancingman". Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, o sa va descriu pe scurt fenomenul.
   Un barbat gras (si nu consider ca jignesc pe nimeni cand ma exprim asa, pentru ca a fi gras nu trebuie sa fie o rusine !!!) era la o petrecere undeva in Londra. Niste mizerii de oameni s-au distrat pe seama lui datorita faptului ca tipul gras dansa. Mai precis l-au tras in poza si au publicat pozele pe internet, cu titlul "l-am vazut pe SPECIMENUL asta saptamana trecuta incercand sa danseze. a incetat cand ne-a vazut pe noi razand" de el evident....Se vede clar in poze cum initial grasutul se simtea bine, iar ulterior s-a rusinat.

  Intamplator o fata din Los Angeles a vazut postarea cu pricina si s-a gandit sa ia atitudine, considerand postarea execrabila. Prin urmare a inceput sa il caute in spatiul virtual pe tipul din poza, numindu-l Dancing Man, pentru a-i organiza o super petrecere in L.A. cu vreo 200 de tipe care sa-l faca sa se simta bine si sa spele rusinea creata de individul care l-a umilit pentru faptul ca dansa. Gestul ei a fost atat de apreciat de alte si alte persoane, incat foarte multi s-au unit in aceasta campanie de cautare si dorinta de ajutare in vederea organizarii petrecerii. Incetul cu incetul fenomenul a devenit viral, toata lumea il cauta pe Dancing Man. DAR omul era de negasit. 
   Cum frumosul este rasplatit tot cu frumos, celebritati din domeniul industriei muzicale si-au facut cunoscuta intentia de a participa la aceasta petrecere. Celebrul DJ Moby a spus ca va asigura gratis muzica pentru eveniment, cantaretul si producatorul Pharrell Williams si-a anuntat suportul, detinatorii stadionului LA Memorial Coliseum s-au oferit sa gazduiasca petrecerea, s-au strans peste 2000 de femei care vor sa dansezi cu&pentru Dancing Man, iar din donatii pana astazi s-au strans peste 30.000 $. 

   Intre timp omul a fost gasit prin intermediul retelelor de socializare, a ramas uimit si recunoscator pentru toate gandurile bune indreptate spre el si urmeaza sa mearga in L.A. pentru a participa la petrecerea vietii lui.
    Astept cu nerabdare sa se intample respectiva petrecere. Sper sa vad asta la stiri si sa fie indelung mediatizat acest caz. Mi s-a parut mizerabil ce a facut individul acela care a incercat sa isi bata joc de un om gras care dansa, mai mizerabil ca a reusit sa il faca sa se simta prost pentru faptul ca se simtea bine. In acelasi timp ma bucur nespus pentru initiativa Cassandrei (asa o cheama pe fata care a initiat aceasta campanie) pentru faptul ca multe persoane au fost dornice sa o ajute, pentru faptul ca televiziunile, ziarele au preluat stirea si ne tin la curent cu evolutia cazului, pentru faptul ca o magarie se transforma intr-o petrecere, pentru ca....pentru ca...PENTRU CA LUMEA A LUAT ATITUDINE IN ACEST CAZ SI ASTA POATE FI UN BUN EXEMPLU cum o mitocanie se poate transforma cu ajutorul bunatatii oamenilor in ceva foarte frumos.  


                                            MORALA: fa o fapta buna si altii te vor urma !



Povestea detaliata o gasiti aici