joi, 17 noiembrie 2016

Fotomodel xxl (plus size) cu propria papusa Barbie


 Fotomodel xxl (plus size) cu propria papusa Barbie


 In cazul in care nu stiati, celebrele papusi Barbie au suferit in ultima vreme ceva modificari. In sensul ca au ajuns sa arate mai normale. Nu mai sunt toate modelele pe calapodul 90/60/90. Cei care le fabrica au luat INTELEAPTA decizie de a scoate papusi care sa fie cat mai apropiate de realitate, sa iasa din sablonul idiot care il aveau in trecut si sa se adapteze realitatii. Nu stiu daca au facut-o la presiunea mediatica sau pur si simplu le-a venit mintea la cap, dar initiativa lor este una demna de apreciat. Asa fetitele nu vor mai creste cu falsa impresie ca idealul feminin este sa arati precum acea papusa. Aleluia! 
 Nu suportam vechea papusa, sugera ceea ce vedem azi peste tot drept exemple demne de admirat: slaba, siliconata, botoxata, superfardata, cu extensii si eventual o coasta scoasa pentru un plus de suplete. E drept, unele astfel de fete sunt frumoase rau, dar ce ne facem cu cele care sunt normale??? Alea de nu au 1 m numai craci, care au 50+ de kg si nu stau toata ziua prin saloane si sali de fitness? Le spunem ca nu sunt ok? Standardul este asa, gen Barbie. Nu te incadrezi, treci pe la reconditionare sau stai cu nasul in pamant, pentru ca esti grasa, urata, si mancacioasa. Sa-ti fie rusine ca esti normala, pardon banala!
 Bine ca lucrurile se mai si schimba. Cum spun mereu, incet si sigur. Apare un segment de moda pentru persoanele grase, lumea devine mai toleranta, mancarurile care ne distrug sanatatea pierd usor teren in detrimentul celor mai sanatoase, revistele mai promoveaza manechine plus size si...ce sa vezi, apar papusi Barbie ceva mai rubensiene.
 De data asta prin America este un val de wow pentru ca tocmai s-a lansat o papusa Barbie pentru modelul plus size Ashley Graham. Adica s-a facut o papusa care ii este dedicata modelului si in procesul de creatie s-a tinut cont de corpul acesteia. Ashley a cerut in mod expres ca papusa sa aiba celulita (aceasta cerinta/efect nu s-a putut indeplini) si sa aiba coapsele apropiate, pentru ca ea asa este in realitate. Papusa vine la pachet cu un set de lenjerie intima in miniatura, copie fidela a lenjeriei creata in realitate de celebrul model. Mai multe vedeti aici.
 Pentru cei care nu stiu cine este Ashley Graham pot sa va spun atat, este cel mai celebru fotomodel/manechin plus size din lume. Anul trecut a pozat in celebra revista Sports Illustrated, care pentru prima data a folosit la o sedinta foto si un alt tip de model decat celebrele manechine slabe. Si atunci, la fel ca si acum reactia generala a fost una de wow. Hai ca se poate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu