miercuri, 20 noiembrie 2013

Multi barbati prefera femeile plinute !



Multi barbati prefera femeile plinute !

   Ei da ! Pare o fabulatie ....dar e o constatare cat se poate de reala. Nu toti sunt innebuniti dupa fototapetele anorexice. Daca stam sa analizam site-urile internationale dedicate femeilor "cu forme" (blog, facebook, reviste) o sa observam ca o mare parte din abonatii acelor publicatii sunt barbati. Poti deschide orice pagina de facebook din America care are ca si tema femeile grasute si o sa observi ca fooooarte multi barbati comenteaza, apreciaza postarile de acolo. Acum o sa-mi spui ca aia sunt obsedati. Eu am sa te contrazic si am sa spun ca aia sunt normali. Nu sunt constransi de prejudicii idioate impuse de societate. In America exista reviste, case de moda care au prezentari pe podium, agentii de fotomodele, toate pentru femeile XXL. 

Am dat exemplu aceasta tara (conglomerat de state) pentru ca de acolo pleaca totul, stii vorba aia daca America stranuta, Europa ia aspirina...asa si cu grasii. La ei fiind mult mai deschisi la minte s-a ajuns la punctul in care oamenii supraponderali nu mai sunt blamati. E drept ca alimentatia si stilul de viata de acolo ii favorizeaza spre depunerea de kilograme pe mai toti locuitorii, e la fel de drept ca si acolo se duce o lupta acerba pentru stoparea fenomenului de obezitate, dar tot acolo pe langa stopare, educare, a luat fiinta si ceva foarte frumos, o industrie dedicata acestor persoane. Nu sunt marginalizati, blamati si considerati o specie aparte. In tarile civilizate oamenii nu arata cu degetul cand vad o persoana GRASA. Acea persoana poate avea grave probleme medicale sau poate manca prea mult pentru ca ii place mancarea, indiferent care ar fi motivul kilogramelor in plus nu e frumos sa judeci si mai ales sa critici. Sper sa luam si noi aspirina aia mai repede si sa nu ne mai cramponam atat ca X sau Y este gras/grasa.

femei cu forme
     Revenim la titlul postarii de azi. Barbatii normali si femeile grasute, zic grasute sa nu se supere cineva, cu toate ca as folosi "grase" pentru ca nu mi se pare deloc urat, sunt slabe si grase ce mare scofala. 
Am observat ca in multe discutii cu prietenii mei de sex masculin aud fraze de genul mie imi plac femeile mai cu forme...mai implinite ...sa am pe ce pune mana....automat te gandesti ca zic si ei asa, sau se refera la femeile normale, alea de nu sunt nici prea slabe nici prea grase, sa le zicem potrivite. Eh da nu-i asa ! Ei vor femei cu sani mari si fund la fel de mare. Ori o astfel de femeie nu mai e normala (conforma standardelor sociale) . Sanii poate, da fundu' mare te duce cu gandul la vorba aia "fundu' cat putina" . Si acum, cum sa ai fundul mare (de brazilianca) daca nu ai si ceva pulpite, ca doar nu poate sa se sprijine ditamai greutatea in doua bete. Daca tragi linie am descris o femeie "impanata" dar pe gustul multor barbati. 
     Tot in lista de observatii as trece si toate cuplurile din jurul meu. Si nu ma refer la cei sub 27-28 de ani (unde fetele inca sunt in plin proces de schimbare) ma refer la acele cupluri care au trecut de aceasta varsta, unde marea majoritate sunt peste 30, casatoriti, poate la casele lor, unii avand si copii. Fac o medie si ce observ, marea majoritate de sex feminin este grasuta. Deci acei barbati care stau cu astfel de femei nu pot fi toti obsedati ca americanii. 
     Poate la inceput, in adolescenta multe fete au fost "normale" dar cu trecerea timpului au luat proportii. Si viata nebuna pe care o ducem nu ne permite la toate sa mergem la sala, sa ne cantarim mancarea, sa platim tratamente la SPA. Unele se trezesc cu noaptea in cap, pregatesc copiii de scoala/gradinita, vin de la servici obosite si fac lectii cu plozii, mancare, curat. Cand naiba sala? Diete? Pai e mai scump sa tii o dieta decat sa manaci ce gasesti in frigider! Sa fii slaba te costa. Timp si bani. Aia care nu stie ce sa dea la copil de mancare, sau ce incaltari sa ii cumpere crezi ca se gandeste la abonament la SPA? Sau cine mananca pe fuga intre lectii si curat, mai are timp de sport? Iti spun eu, raspunsul e NU. Nu ca nu ar vrea, dar nu poate din varii motive. Si ca ea sunt multe. Nu toate femeile din tara asta castiga suficient sau au timpul necesar sa se ocupe si de ele cum si-ar dori. 
     Si cu toate astea unii barbati le plac, le apreciaza, le iubesc. Pentru ca ei stiu sa puna pret pe calitatile lor de om, prietena, sotie si mama. Unii barbati le inteleg si le apreciaza pentru ca poate sunt grase, dar sunt frumoase, voioase si mai presus de toate VOLUPTOASE. Si alti barbati daca nu s-ar teme de gura prietenilor ar dori o relatie si cu o fata mai plinuta, dar se tem de reactii cum ar fi da ma dar e grasa...ce naiba o fi vazut la umflata aia?...si din aceste considerente ei prefera sa fie singuri, asteptand sa apara zana de 90/60/90 cu care sa se dea mari in fata amicilor. 
     Media femeilor de la noi din tara este femeia rubensiana (nu ma refer la pustoaice ca ele sunt in plin proces de transformare) si aceasta medie este apreciata de sexul masculin din multe motive. Daca nu ar fi gura lumii atat de critica, multi oameni grasi ar putea fi fericiti, indiferent de sex. Suntem cum suntem, unii mai plinuti, altii mai slabuti, important este ce avem in cap si in suflet. Cat despre fetele grasute am un sfat : sa va aranjati mereu, sa purtati haine care va scot atuurile in valoare, zambiti si fiti increzatoare in voi. Si cine va place va place asa cum sunteti. Cat despre barbati, stati linistite ca sunt destui care se uita si apreciaza pozele cu femei grasute, dar le este teama sa recunoasca. Undeva, cineva este si pentru voi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu